ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ - ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ - ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι πυράντοχες πόρτες εμποδίζουν την εξάπλωση της φωτιάς δημιουργώντας ένα πυροδιαμέρισμα στον χώρο που θέλουμε να προστατέψουμε.

       

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με 3 οίκους του εξωτερικού εισάγοντας πόρτες από LOCHER ITAΛΙΑΣ, ΝΙΝΖ ΙΤΑΛΙΑΣ & HORMANN ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ

                                                                        

Οι πυράντοχες πόρτες είναι πιστοποιημένες σύμφωνα με το νέο ευρωπαϊκό πρότυπο κατά το EN 1634-1 και οι δοκιμές πιστοποίησης των πορτών διενεργήθηκαν από τον φορέα C.S.I που είναι αναγνωρισμένος φορέας από τον ΕΣΥΔ για την πραγματοποίηση δοκιμών σε πόρτες πυρασφαλείας. Οι πόρτες διακρίνονται σε 60 και 120 λεπτά πυραντίστασης ενώ κατόπιν παραγγελίας 30 και 90 αντίστοιχα. Διακρίνονται, επίσης, σε σταθερής φοράς και αντιστρέψιμης που δεν χρειάζεται να καθορίσει φορά ο πελάτης. Οι πόρτες βγαίνουν μονόφυλλες και δίφυλλες και μπορούν να βαφτούν σε οποιαδήποτε απόχρωση κατόπιν παραγγελίας.

                   

     

 

Οι πυράντοχες πόρτες κατασκευάζονται από γαλβανισμένη λαμαρίνα με το πάχος του θυρόφυλλου να κυμαίνεται από 0,8μμ έως 1,2mm ανάλογα με τον κατασκευαστή και την πόρτα. Η κάσα είναι τύπου “Z” πάχους από 1,00mm έως και 2,00mm. O πυρήνας του θυρόφυλλου είναι γεμάτος με πετροβάμβακα.

 

 

 

Οι πόρτες διαθέτουν 2 συγκολλημένους μεντεσέδες (όχι κολλητούς) από τους οποίους ο ένας έχει ρουλεμάν για κατακόρυφη ρύθμιση και ό άλλος ελατήριο για ρύθμιση επαναφοράς (υποχρεωτικό σε πυράντοχες πόρτες).

 

 

                        

 

 

Οι πόρτες παραδίδονται με πόμολο πλαστικό μαύρο (άνευ κυλίνδρου), λάστιχο στεγανοποίησης - θερμοδιογκούμενο και φυσικά πιστοποιητικά πυραντίστασης.

 

 

 

Οι δίφυλλες πόρτες διαθέτουν πρωτεύον και δευτερεύον φύλλο με μηχανισμό προτεραιότητας και δυνατότητα κλειδώματος δευτερεύον φύλλου. Οι πυράντοχες πόρτες φέρουν μεταλλικό ταμπελάκι πάνω με την ταυτότητα της πόρτας.

 

Οι πυράντοχες πόρτες δύναται να φέρουν πυρίμαχα τζάμια κατόπιν παραγγελίας.

Τα τζάμια μπορεί να είναι κυκλικά στρόγγυλα  διαμέτρου 300 ή 400 ή ορθογώνια διαστάσεων 250x 400 ή 300x 400.

           

Η εταιρεία μας διατηρεί σημαντικό stock σε πυράντοχες πόρτες σε τυποποιημένες διαστάσεις σε χρώμα ral 7035 ανοιχτό γκρι. Κατόπιν παραγγελίας δύναται να παραγγελθούν σε χρώματα ral, σε φίλμ απομίμησης ξύλου  ή σε σχέδιο-φωτογραφίας εκτυπώσεως.

              

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΠΥΡΑΝΤΟΧΩΝ ΠΟΡΤΩΝ

Η εταιρεία μας διαθέτει σημαντικό stock σε αξεσουάρ πυράντοχων πορτών.

Πόμολα, κύλινδροι, κλειδαριές.

      

Μπάρες πανικού σέτ,  κλειδαριές πανικού.

               

Μηχανισμός επαναφοράς

  

Μαγνήτης δαπέδου ή τοίχου συγκράτησης της πόρτας

            

ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Εκτός από τις ειδικές πυράντοχες πόρτες που έχουν να κάνουν με την ειδική διάσταση και το σχέδιο ή το χρώμα που θα κατασκευαστεί η πόρτα, υπάρχουν και οι συρόμενες πυράντοχες πόρτες.

Οι συρόμενες πυράντοχες πόρτες παρέχουν προστασία από φωτιά, είναι καπνοστεγείς και μπορούν να κατασκευαστούν σε μονόφυλλες, σε δίφυλλες ή και τηλεσκοπικές.

 

Η πόρτα κινείται με ράουλα μέσω ενός στιβαρού οδηγού. Ποιότητα και ασφαλής  λειτουργία σε χειροκίνητη αλλά και ηλεκτρική με ειδικό μηχανισμό κίνησης.

         

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΠΡΟΣΠΕΚΤ ΣΥΡΟΜΕΝΗΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΗΣ HORMANN

ΗΧΟΜΟΝΩΤΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

Οι πυράντοχες πόρτες είναι εκ των πραγμάτων έως ένα βαθμό ηχομονωτικές. Έτσι λοιπόν παρέχεται η δυνατότητα μια πόρτα να είναι ταυτόχρονα πυράντοχη και ηχομονωτική. Οι ηχομονωτικές πόρτες τοποθετούνται σε χώρους όπου θέλουμε να περιοριστεί ο ήχος από ένα συγκεκριμένο μέρος, όπως πχ σε κινηματογράφους, studio ηχογράφησης, σε διαχωρισμό εργαστηρίων με γραφεία και άλλα. Οι πόρτες αυτές είναι εξειδικευμένες και διαθέτουν ηχομoνωτική ικανότητα από 30db έως και 47 db και συνοδεύονται φυσικά από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

           

Για να επιτευχθεί η ηχομόνωση που ορίζει ο κατασκευαστής θα πρέπει να τοποθετηθούν ειδικά λάστιχα και να σφραγιστεί σωστά κάτω.

  

ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ

Οι μεταλλικές πόρτες έχουν μεγάλο πεδίο εφαρμογής από αποθήκες, γραφεία, εκθετήρια, μαγαζιά και σπίτια λόγω της υψηλής αισθητικής τους, της ανθεκτικότητας που παρέχουν αλλά κυρίως λόγω της προσιτής τιμής τους.

Κατασκευάζονται με το ίδιο τρόπο με τις πυράντοχες πόρτες, απλά ο πυρήνας τους δεν είναι με πετροβάμβακα αλλά με κυψελωτή δομή. Βγαίνουν μονόφυλλες και δίφυλλες και μπορούν να φέρουν τα ίδια αξεσουάρ με τις πυράντοχες. Δύναται επίσης να φέρουν οπές εξαερισμού, όπου αυτό απαιτείται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΥΡΑΝΤΟΧΕΣ ΠΟΡΤΕΣ LOCHER. EΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ HORMANN. EΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ  ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ NINZ. EΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ LOCHER. EΔΩ


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!