ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗΣ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑΣ

Εν αντιθέσει με τους συρόμενους μηχανισμούς αυλόπορτας, οι ανοιγόμενοι βραχίονες είναι δυσκολότεροι στην τοποθέτησή τους και απαιτούν ακρίβεια και μεθοδολογία ως προς τις οδηγίες του κάθε κατασκευαστή. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με πολλούς και επώνυμους οίκους του εξωτερικού και διαθέτει μεγάλη τεχνογνωσία στην τοποθέτηση ανοιγόμενων μηχανισμών αυλόπορτας.

Καταρχάς, είναι επιτακτική η επίβλεψη της πόρτας, που θα τοποθετηθούν οι μηχανισμοί, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο έτσι ώστε να εξακριβωθούν οι προϋποθέσεις που απαιτούνται και οι μηχανισμοί να λειτουργούν ομαλά και απροβλημάτιστα. Καλό είναι ο πελάτης να επικοινωνήσει μαζί μας πριν την παραγγελία της πόρτας ή κατά τον σχεδιασμό αυτής, για να επιλύσουμε μαζί όλες τις διαφορές και τις απαιτήσεις και να προτείνουμε την καταλληλότερη λύση. Είναι συχνό το φαινόμενο να έρχονται πελάτες σε εμάς με τελειωμένη την πόρτα, που δεν έχουν υπολογίσει τις απαιτήσεις των μηχανισμών ή τις μοίρες που θέλουν να βγάλουν ή ακόμα και να έχουν κατασκευάσει τελείως ακατάλληλες πόρτες, στις οποίες δεν τοποθετείται μηχανισμός.

Μην εμπιστεύεστε τον κατασκευαστή της πόρτας, γιατί μπορεί να μην γνωρίζει από μηχανισμούς. Ελάτε σε εμάς πριν την κατασκευή για να σχεδιάσουμε από κοινού την πόρτα.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ.

Οι σημαντικότερες απαιτήσεις που πρέπει να προσέξουμε είναι οι αποστάσεις Χ (από 13cm έως 30cm) και Y (από 13cm έως 30cm)  έτσι ώστε οι μηχανισμοί μας να βγάζουν τις απαιτούμενες μοίρες, να πιέζουν σωστά την πόρτα μας και να δουλεύουν σωστά και ξεκούραστα. Γενικά απαιτούνται λαμπάδες για τη στήριξη των μηχανισμών.

Ο κάθε μηχανισμός έχει τις δικές του απαιτήσεις. Όταν δεν τηρούνται οι απαιτήσεις του κατασκευαστή, ο μηχανισμός δουλεύει με πατέντα και θα είναι γρηγορότερη η φθορά του.

Σημαντικό κριτήριο επιλογής μηχανισμού αποτελεί η μορφολογία της πόρτας. Το μήκος και τα κιλά είναι τα σημαντικότερα κριτήρια και ακολουθεί το σχέδιο της πόρτας. Διαφορετικός μηχανισμός θα τοποθετηθεί σε μια ανοιχτή πόρτα με σχέδιο και διαφορετικός σε μια τυφλή πόρτα που δεν εκτονώνεται ο αέρας. Μπορεί να έχουμε μια ελαφριά πόρτα 2,00 μήκος αλλά να είναι τυφλή και να απαιτείται πολύ μεγαλύτερος μηχανισμός από τον προβλεπόμενο, γιατί αναπτύσσεται αέρας που δυσκολεύει το κλείσιμο και το άνοιγμα της πόρτας.

 

           

Καλό είναι επίσης η πόρτα να έχει πατούρα στο πρωτεύον φύλλο ενώ είναι αναγκαίο να τοποθετηθεί μηχανικό στοπ στο κλείσιμο της πόρτας. Διαφορετικά δεν θα πιέζουν οι μηχανισμοί και θα μπερδεύεται η πλακέτα γιατί δεν θα έχει ίδιο σημείο αναφοράς κλεισίματος.

      

ΤΥΠΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ

1. SOMFY Γαλλικός Οίκος

           

Ηλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί 230Vac τύπου ΙΧΕΝGO  για πόρτες μέχρι 4 μέτρα και 400 κιλά βάρους ανά φύλλο σε 2 εκδόσεις J S (2μ) -L (4,0μ)  δύναμη ώθησης 2200Ν. Χειροκίνηση με ειδικό κλειδί.

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΙ ΚΙΝΗΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 

2. ΜPC ITAΛΙΑ

Ηλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί 230Vac τύπου ΤΙΤΑΝ για πόρτες μέχρι 4,5 μέτρα και 300 κιλά βάρους ανά φύλλο σε 3 εκδόσεις 300(2μ)-400(3μ)-600(4,5μ), δύναμη ώθησης 2200Ν. Χειροκίνηση με alen.

 

                                 

ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΤΙΜΗ

         

 

   3. ΒΕΝΙNCA ITAΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

Hλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί 230Vac τύπου BOB 50 για πόρτες μέχρι 5,00 μέτρα και 400 κιλά βάρους ανά φύλλο, δύναμη ώθησης 3500Ν. Xειροκίνηση με κλειδί.

           

MHXANΙΣΜΟΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΓΙΑ ΒΑΡΙΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

 

 

  4. BFT ITΑΛΙΚΟΣ ΟΙΚΟΣ

Hλεκτρομηχανικοί μηχανισμοί  τύπου ATHOS AC40 για πόρτες μέχρι 4,00 μέτρα και 400 κιλά βάρους ανά φύλλο και για ημι- βιομηχανική συχνότητα χρήσης. Xειροκίνηση με κλειδί.

                                         

 

 Υδραυλικός μηχανισμός 230Vac τύπου P7-4,5  για πόρτα μέχρι 7,00 μέτρα και 500κιλά βάρους ανά  φύλλο για εξαιρετικά βιομηχανική χρήση. Μηχανισμός κατόπιν παραγγελίας. Ο μηχανισμός είναι αντιστρέψιμος και για κλείδωμα απαιτείται ηλεκτρομαγνητική κλειδαριά.

     

ΕΙΔΙΚΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

  1. ΑΡΘΡΩΤΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Η εταιρεία μας διαθέτει από τους αντίστοιχους οίκους αρθρωτούς μηχανισμούς. Η γκάμα είναι μεγάλη και ποικίλει με βάση τις ανάγκες των πελατών.

              

Μηχανισμοί Somfy  τύπος Αxovia  για πόρτες βάρους 200-250 κιλά , μέγιστο φύλλο 2,00-2,50μ.

          

Mηχανισμοί αρθρωτοί ΟΚΕΥ  για πόρτες βάρους 200 κιλά και μέγιστο φύλλο 4,00μ.

           

Mηχανισμοί αρθρωτοί VDS τύπος XNODO  για πόρτες βάρους 200 κιλά και μέγιστο φύλλο 3,00μ.

2.YΠΟΔΑΠΕΔΙΟΙ  ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ.

Yποδαπέδιοι μηχανισμοί  μηχανισμοί και υδραυλικοί για ανοιγόμενες πόρτες του γερμανικού οίκου HORMANN σε 2 εκδόσεις DTU250 για πόρτα πλάτους 2,50μ και 500 κιλά και DTΗ700 για πόρτα μήκους 7,00μ και 1000 κιλά βάρους.

                    

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΜΠΡΑΤΣΑ

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΛΥΣΠΑΣΤΗ HORMANN.

        

TΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΔΙΦΥΛΛΗ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΗ ΠΟΡΤΑ ΜΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΑΔΡΟΜΟ ΚΑΤΩ.

     

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΕ ΡΑΜΠΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑΣ

ΠΛΑΚΕΤΕΣ ΜΟΝΟΦΥΛΟΥ ΚΑΙ ΔΙΦΥΛΛΟΥ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥ ΚΑΓΚΕΛΟΠΟΡΤΑΣ

       

Όλες οι πλακέτες διαθέτουν το δικό τους κουτί για πλήρη στεγανοποίηση και διαθέτουν δέκτες συχνότητας από 433,92 μέχρι 868 και μπορούν να πάρουν μέχρι 150 τηλεχειριστήρια με κυλιόμενο και προσωπικό κωδικό ασφαλείας. Επίσης παρέχουν :

  • Δυνατότητα ρύθμισης ροπής κινητήρα.
  • Δυνατότητα αργής κίνησης.
  • Δυνατότητα αυτόματου κλεισίματος.
  • Δυνατότητα σύνδεσης με φωτοκύτταρα, μπουτόν, θυροτηλέφωνο, πρεσοστάτη, φανό.
  • Δυνατότητα μερικού ανοίγματος ή άνοιγμα μόνο του ενός φύλλου.
  • Εύκολη εκμάθηση χρόνου διαδρομής .
  • Τεχνολογία SMD/CE  compliance

Δυνατότητα τοποθέτησης πλακέτας με LED για αυτοέλεγχο σωστής λειτουργίας κινητήρα και ενημέρωσης χρήστη.

ΗΛΕΚΤΡΟΜΑΓΝΗΤΙΚΕΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΦΥΛΛΟΥΣ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ

Οι ηλεκτρομαγνητικές κλειδαριές χρειάζονται όταν έχουμε μεγάλες πόρτες και ειδικά τυφλές, όταν χρειαζόμαστε μεγαλύτερη ασφάλεια και όταν έχουμε τοποθετήσει μηχανισμούς αντιστρέψιμους.

      

 

Για περισσότερες πληροφορίες στους αυτοματισμούς πατήστε ΕΔΩ.

Η εταιρεία μας δεσμεύεται για την ποιότητα των μηχανισμών που προτείνει και τοποθετηθεί στους πελάτες της με γραπτή εγγύηση. Διαθέτουμε μεγάλο stock σε ανταλλακτικά και αξεσουάρ καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη του πελάτη.


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!