ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ-ΤΑΧΥΡΟΛΑ

Στους  βιομηχανικούς επαγγελματικούς  χώρους,  όπου η ροή παραγωγής εμπορευμάτων και υλικών είναι αρκετά απαιτητική και χρονοβόρα, είναι πολύ σημαντικό να μην υπάρχουν επιπλοκές και καθυστερήσεις. Επειδή σε τέτοιες βιομηχανικές μονάδες ο χρόνος είναι χρήμα, οι ταχυκίνητες πόρτες σας διασφαλίζουν μεγάλη αποδοτικότητα, βελτιστοποίηση της κυκλοφορίας, βελτίωση του κλίματος του χώρου και εξοικονόμηση ενέργειας.

Η έξυπνη τεχνολογία μετάδοσης κίνησης και τα αξιόπιστα συστήματα ελέγχου καθιστούν τις ταχυκίνητες πόρτες την πιο ασφαλή και καινοτόμα επιλογή. Είναι 20 φορές πιο γρήγορες από τις συμβατικές βιομηχανικές πόρτες, έχουν μικρό κόστος συντήρησης και αποτελούν την πιο ανθεκτική και πιστοποιημένη πόρτα.

Η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει τις κορυφαίες ταχυκίνητες πόρτες του γερμανικού οίκου HORMANN και του Ιταλικού οίκου IRP από το 2006.

    

Και οι δύο εταιρείες έχουν καθιερώσει το όνομα τους στον βιομηχανικό τομέα με κορυφαία  εταιρεία την HORMANN, που διαθέτει το καλύτερο όνομα στον χώρο των ταχυρολών με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως.

Ανάλογα με τις ανάγκες  σας επιλέξτε τη δική σας μοναδική ταχυκίνητη πόρτα.

  • ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΡΤΩΝ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΠΑΝΕΛ

Οι ταχυκίνητες πόρτες με μονωτικά πάνελ PU συνδυάζουν υψηλή θερμομόνωση και γρήγορη ταχύτητα ανοίγματος.

 

Τα διπλού τοιχώματος πάνελ θερμού γαλβανισμού με την κομψή επιφάνεια εμποδίζουν τη μεταφορά θερμότητας, χαρίζοντας ταυτόχρονα ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Για την καλύτερη ορατότητα μπορείτε να συνδυάσετε την πόρτα σας με τα καινοτόμα παράθυρα , τα οποία σας εγγυώνται τη μέγιστη αντοχή στα γδαρσίματα και τις υψηλές τιμές μόνωσης.

 

Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, οι ταχυκίνητες πόρτες προσαρμόζονται για να σας προσφέρουν τη μέγιστη λειτουργικότητα και ασφάλεια.                                              

          

 

Στη σπειροειδή πόρτα τα πάνελ οδηγούνται με ασφάλεια και χωρίς σημεία επαφής σε μια σπειροειδή κονσόλα. Με το ισχυρό τριφασικό σύστημα ελέγχου μετατροπέα συχνότητας και τον μηχανισμό αλυσίδας με ελατήριο εξισορρόπησης, η πόρτα αναπτύσσει ταχύτητα ανοίγματος έως 2,5m/s. Η μοναδική αυτή τεχνολογική καινοτομία προσφέρει στην πόρτα αθόρυβη λειτουργία, εξαιρετική ταχύτητα ανοίγματος - κλεισίματος και μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς φθορές και κινδύνους ατυχήματος.

 

 

Υπό συνθήκες περιορισμένου χώρου οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να τοποθετηθούν με κανονικό οδηγό, υπερυψωμένο οδηγό ή ακόμα και με κάθετο οδηγό κύλισης. Τα πάνελ οδηγούνται μέσα σε ειδικά σχεδιασμένες οριζόντιες ή κάθετες ράγες κίνησης με τη βοήθεια είτε ενός μηχανισμού αλυσίδας με ελατήριο εξισορρόπησης είτε ενός  μηχανισμού ιμάντα με αντίβαρα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι πόρτες είναι σε θέση να λειτουργήσουν με την εντυπωσιακή ταχύτητα των 2,5m/s και εγγυώνται  για πάντα τη σωστή και ασφαλή κίνηση.

 

 

 

 

Οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να λειτουργήσουν και ως ηχομονωτικές. Σε περιπτώσεις που οι νομικές απαιτήσεις καθιστούν απαραίτητη τη χρήση τους, οι πόρτες ενισχύονται από προφίλ αλουμινίου με πλήρωση 5PVC/ 30PU με αποτέλεσμα να προσφέρουν ηχομόνωση έως και -31dB, διατηρώντας αναλλοίωτα τα χαρακτηριστικά τους.

 

 

 

 

 

Επιπλέον, οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως διαχωριστικό χώρων συντήρησης εμπορευμάτων και ψύξεως . Με τα μοναδικά πάνελ 67 έως και 100 mm με πλήρωση πολυουρεθάνης και τα ειδικά προσθετικά λάστιχα μόνωσης Thermoframe οι πόρτες επιτυγχάνουν εύκολα κορυφαίο συντελεστή θερμοπερατότητας, εξοικονομώντας ενέργεια και χρήματα.

 

 

  • ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΥΚΑΜΠΤΩΝ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΩΝ ΠΟΡΤΩΝ

Οι εύκαμπτες ταχυκίνητες πόρτες είναι ιδανικές για εσωτερικούς και εξωτερικούς  χώρους διακινήσεως. Έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν μια ασφαλή, οικονομική και μακράς διάρκειας λειτουργία.

Μοναδικό πρωτοποριακό πλεονέκτημα που σας προσφέρουν οι εύκαμπτες πόρτες είναι οι τεχνολογίες Softedge και Funkcrash, οι οποίες εγγυώνται τη σωστή και ασφαλή κίνηση για μια ζωή.

 

Χάρη στη τεχνολογία SoftEdge, ακόμα και κατά τη διάρκεια πρόσκρουσης ενός αντικειμένου, ανθρώπου ή οχήματος πάνω στην πόρτα,  η λειτουργία της δεν διακόπτεται και συνεχίζεται απροβλημάτιστα. Το μοναδικά σχεδιασμένο εύκαμπτο τελείωμά της είναι σε θέση να απορροφά τα χτυπήματα χωρίς να προκαλεί δαπανηρές ζημίες ή άσκοπες καθυστερήσεις, όπως τα σταθερά προφίλ.

 

 

 

 

Η πόρτα μετά από πρόσκρουση μπορεί να σταματάει αυτόματα, καθώς  ο καινοτόμος διακόπτης FunkCrash την ακινητοποιεί αμέσως. Βρίσκεται κρυμμένος στο τελείωμα του προφίλ και σε περίπτωση σύγκρουσης, που η κουρτίνα και ο διακόπτης βγαίνουν έξω από τον οδηγό, η πόρτα σταματά ακαριαία.

 

 

Οι ταχυκίνητες πόρτες σχεδιάζονται και παράγονται με βάση τις δίκες σας επιθυμίες. Επιλέξτε την δίκη σας μέσα από μια μεγάλη γκάμα σχεδίων.

Η εύκαμπτη ταχυκίνητη πόρτα με το ενσωματωμένο στον άξονα σωληνωτό μοτέρ αποτελεί την ιδανική και οικονομική λύση. Το μοναδικό σύστημα ελέγχου της σας εγγυάται γρήγορη, αθόρυβη και ασφαλή κίνηση. Βελτιώνει το κλίμα του χώρου και διευκολύνει τις μεταφορές με την αστραπιαία ταχύτητα λειτουργίας της. Διατίθεται με διαφανή λωρίδα για μέγιστη ορατότητα.

 

 

 

 

 

Η  πόρτα με σύστημα  Anti-Crash  σας προσφέρει τη μέγιστη σταθερότητα κουρτίνας και ανεμοπίεσης. Χάρη στα δοκιμασμένα προφίλ αλουμινίου ή τα ειδικά προστατευτικά ελαστικού χάλυβα κατά μήκος της κουρτίνας και τους διπλούς πλευρικούς τροχούς κύλισης η πόρτα σας εγγυάται αντιανεμική προστασία και απόλυτη αθόρυβη λειτουργία. Ακόμα, ο σταθεροποιητής κουρτίνας σας επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη αντικατάσταση της κουρτίνας σε τμήματα, διευκολύνοντας την επισκευή της πόρτα σας και μειώνοντας το κόστος επισκευής.

 

 

 

 

 

 

Επιπλέον,  για μέγιστη ορατότητα και φωτισμό, οι ταχυκίνητες πόρτες  διατίθενται με πλήρως διαφανή κουρτίνα. Το τελικό προφίλ αποτελείται από αλουμίνιο, ενώ το πάχος του διάφανου υλικού είναι 4,00mm  χαρίζοντας μοναδική σταθερότητα και ανεμοπίεση. Με την πλήρως διαφανή ταχυκίνητη πόρτα οι χώροι εργασίας είναι ευχάριστα φωτισμένοι και  οι μεταφορές γίνονται με ασφάλεια λόγω της ανεμπόδιστης οπτικής επαφής.

 

 

 

 

 

 

Οι ταχυκίνητες πόρτες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και σε πολύ μεγάλα ανοίγματα. Η κουρτίνα σταθεροποιείται με τα ειδικά προφίλ αλουμινίου, τα οποία είναι κάθετα τοποθετημένα σε όλο το ύψος της πόρτας, προσφέροντας στεγανοποίηση και αντιανεμική προστασία. Το άνοιγμα γίνεται μέσω ενός συστήματος ιμάντα, ο οποίος  διπλώνει τα φύλλα στην περιοχή του πρεκιού χαρίζοντας μοναδική ταχύτητα ανοίγματος και ασφαλή λειτουργία. Υπάρχουν ειδικά μοντέλα ταχυκίνητων πορτών (V10008 ΗΟΡΜΑΝΝ)  που φτάνουν τα 10 μέτρα άνοιγμα σε πλάτος και 6,30 μέτρα σε ύψος.

 

 

H ποικιλία που διαθέτει η εταιρεία μας σε ταχυκίνητες πόρτες και αξεσουάρ είναι μεγάλη. Σας παραπέμπουμε στα αναλυτικά προσπέκτους των 2 οίκων που αντιπροσωπεύουμε για να εξετάσετε την πλήρη γκάμα των προϊόντων.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ HORMANN ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΗΣ IPR TAXYKINHTEΣ ΠΟΡΤΕΣ. ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ.


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!