ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΟΚΟΥΡΤΙΝΕΣ PVC

 

Οι λωριδοκουρτίνες PVC είναι μια εύκολη και γρήγορη λύση για τον διαχωρισμό ενός χώρου. Είναι κατάλληλες για αποθήκες, βιομηχανικούς χώρους, εργαστάσια παραγωγής και ψυκτικές εγκαταστάσεις.

 

 

                                      

 

 

Οι κουρτίνες PVC προσφέρουν μοναδική θερμομόνωση. Διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία στον χώρο, παρέχοντας σημαντική εξοικονόμηση στο κόστος ρεύματος. Ακόμα προφυλάσσουν την περιοχή από σκόνες, οσμές, υγρασία, έντομα και πτηνά, προκαλώντας ένα υγιεινό και ευχάριστο χώρο εργασίας. Οι λωρίδες κατασκευάζονται από καθαρό PVC χωρίς  βαρέα μέταλλα, για αυτό το λόγο είναι ακίνδυνες για τον άνθρωπο ακόμα και σε επαφή με τρόφιμα.

 

 

 

 

Η ιδιαίτερη τεχνολογία του PVC σας εγγυάται μοναδική ορατότητα και ευκαμψία για πάντα. Λόγο αυτού, αποφεύγονται σημαντικά οι συγκρούσεις και τα ατυχήματα, προσφέροντας ανεμπόδιστη κίνηση στο προσωπικό και στα τροχοφόρα οχήματα .

 

 

 

 

            Ιδιαίτερο πλεονέκτημα που παρέχουν οι λωριδοκουρτίνες είναι η ευκολία στην εγκατάστασή τους. Ακόμα, λόγο του μοναδικού τους σχεδιασμού η αντικατάσταση  των φύλλων λόγο σκισίματος ή καταστροφής γίνεται εύκολα, γρήγορα και χωρίς κόπο.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Η κρέμαση των λωριδοκουρτίνων PVC γίνεται πάνω σε έναν ανοξείδωτο, οδοντωτό οδηγό που φέρει έτοιμους γάντζους στήριξης.

     Η κάθε λωρίδα, εφόσον έχει κοπεί στο επιθυμητό ύψος, στερεώνεται με περτσίνια ανάμεσα σε δύο ειδικά λαμάκια. Το πρώτο είναι ήδη σχεδιασμένο με τις οπές ανάρτησης, οι οποίες ταιριάζουν απόλυτα στους γάντζους του οδηγού, και το δεύτερο χρησιμεύει σαν σφιγκτήρας για το PVC. Με αυτόν τον τρόπο η τοποθέτηση ακόμα και η αντικατάσταση των φύλλων γίνεται πολύ εύκολα με τη μέγιστη ασφάλεια.

 Όλα τα μεταλλικά μέρη (άξονας και λαμάκια) είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα ποιότητας AISI 304. Ανάλογα με τον βαθμό προστασίας που θέλουμε να πετύχουμε με τις κουρτίνες PVC, οι λωρίδες τοποθετούνται εναλλάξ, επικαλύπτοντας την προηγούμενη με ένα ή δύο δόντια.

 

 

 

 

 

 

Τα PVC ανάλογα την θερμική καταπόνηση που υφίστανται, τον χώρο εγκατάστασής τους και την εφαρμογή τους χωρίζονται σε 2 κατηγορίες:

  • Οι λωρίδες classic, για φυσιολογικές θερμοκρασίες. Είναι ιδανικές για διαχωρισμό χώρων σε εργοστάσια, βιομηχανίες και αποθήκες.

 

  • Και τέλος οι λωρίδες χαμηλής θερμοκρασίας, για αντοχή σε αντίξοες θερμοκρασίες όπως -35°C. H κύρια λειτουργία τους είναι σε ψυκτικές εφαρμογές.

 

 

 

Επιπλέον, ανάλογα τις ανάγκες σας, οι λωριδοκουρτίνες διατίθενται σε 2 επιφάνειες την λεία ή με ραβδώσεις(ribbed), σε διάφανα PVC ή ακόμα και σε χρωματικές επιλογές όπως λευκό, πράσινο, κόκκινο, κίτρινο.

 

Τέλος οι λωρίδες ποικίλουν στο μέγεθος ανάλογα τα ποσοστά θερμομόνωσης που παρέχουν. Το πλάτος τους κυμαίνετε από 200mm έως 400mm και το πάχος κάθε φύλλου από 2mm έως 4mm.


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!