ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΜΠΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΕΓΚΑΡΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η μπάρα ασφαλείας POWERBAR αποτελεί μια οικονομική και άμεση λύση για την ασφάλεια του χώρου σας.

 

 

 

 

Τοποθετείται εσωτερικά από την κύρια είσοδο του σπιτιού σας ή τις βοηθητικές πόρτες και όταν είναι κλειδωμένη εμποδίζει οποιαδήποτε παραβίαση από εισβολείς. Είναι κατάλληλη για όλες τις πόρτες όπως θωρακισμένες, αλουμινίου, ξυλόπορτες , σιδερόπορτες ακόμα και πόρτες με τζάμι.

 

 

 

 

    

 

Όταν είστε μέσα στον χώρο σας και θέλετε να ασφαλίσετε την μπάρα, σπρώχνετε απαλά τον ρυθμιζόμενο αποστάτη και από τις 2 πλευρές της πόρτας μέχρι να φωλιάσει στις ειδικές υποδοχές και τον γυρνάτε για να ασφαλίσει. Με απλές και γρήγορες κινήσεις η μπάρα σας εγγυάται ένα ήσυχο και ξέγνοιαστο ύπνο.

 

 

 

 Αυτό που καθιστά την μπάρα απαραβίαστη είναι το μοναδικό διπλό κλείδωμα της. Έκτος από τον ρυθμιζόμενο αποστάτη που βρίσκεται ενσωματωμένος πάνω στην μπάρα έχετε τη δυνατότητα να την κλειδώνετε και με το ειδικό κλειδί-άλεν. Με αυτόν τον τρόπο είστε σίγουροι ότι η πόρτα σας δεν μπορεί να παραβιαστεί εξωτερικά.

 

 

 

 

Οι ειδικές υποδοχές κατασκευάζονται από μασίφ λάμα 5mm, είναι ενισχυμένες και μπορούν να αντισταθούν σε μεγάλες πιέσεις δυνάμεων. Ανάλογα με τον χώρο της πόρτας οι υποδοχές είναι 2 κατηγοριών:

  • Για ασφάλιση σε κάθετο τοίχο

  • Για ασφάλιση σε οριζόντιο τοίχο ή κάσα

   

Οι μπάρες ασφαλείας είναι ιδανικές για πόρτες από 70 cm έως και 100cm. Kαι διατίθενται σε 3 χρώματα:

     


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!