ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΤΖΑΜΟΠΟΡΤΑΣ

Οι αυτόματοι μηχανισμοί πορτών έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν την καθημερινότητά σας. Με γνώμονα τις ανάγκες σας, συνδυάζουν το κομψό design, τη λειτουργικότητα και το χαμηλό κόστος.

Οι μηχανισμοί είναι ιδανικοί για χώρους με μεγάλη προσέλευση, όπως νοσοκομεία, ξενοδοχεία, τράπεζες, πολυκαταστήματα και ιδιωτικά κτήρια. Προσφέρουν εύκολη διάβαση, αξιόπιστη και ασφαλή λειτουργία και αποτελούν μια επιβλητική και εντυπωσιακή επιλογή. Ακόμα, είναι φιλικοί και στα άτομα με ειδικές ανάγκες. 

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με μεγάλους οίκου του εξωτερικού (Ιταλία, Γερμανία) προσφέροντας πολλαπλές λύσεις για την αυτόματη κίνηση όλων των τύπων πόρτας, όπως συρόμενων, ανοιγόμενων ή περιστρεφόμενων ανεξαρτήτου βάρους και κατεύθυνσης. Η Γερμανική εταιρεία GEZE αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των αυτόματων συστημάτων θυρών. Διαρκώς τα συστήματα υποβάλλονται σε έλεγχο και μελέτη για τη βελτίωση και παραγωγή νέων αυτοματισμών, ώστε να καλύπτουμε όλες τις ανάγκες σας με σιγουριά και εγγύηση στην ποιότητα.

 

 

Συστήματα αυτοματισμού για ανοιγόμενες θύρες

Τα συστήματα αυτοματισμού για ανοιγόμενες πόρτες έχουν κατασκευαστεί με ακρίβεια και αξιοπιστία για να σας προσφέρουν ευκολία κινήσεων. Είναι ιδανικά για όλους τους τύπους πορτών δεξιόστροφες, αριστερόστροφες, μονές, δίφυλλες, βαριές, ελαφριές και σε συνδυασμό με το έξυπνο και διακριτικό τους σχεδιασμό, μπορούν να τοποθετηθούν εύκολα και γρήγορα ακόμα και στα πιο απαιτητικά ανοίγματα. Ακόμα, οι μηχανισμοί ανάλογα με τις ανάγκες σας διατίθενται σε χειροκίνητους και ηλεκτρικούς.

Οι χειροκίνητοι μηχανισμοί χάρη στην κρυφή ράβδο οδήγησης, σας δίνουν τη δυνατότητα να ρυθμίζετε και να ελέγχετε τόσο το άνοιγμα όσο και το κλείσιμο της πόρτας. Με τον ειδικό ρυθμιζόμενο άξονα ακόμα και οι πιο βαριές και μεγάλες πόρτες ανοίγουν με ευκολία και κλείνουν απαλά, προστατεύοντας τη θύρα από τυχόν φθορές. 

 

 

 

   Οι ηλεκτρομηχανικοί αυτοματισμοί για ανοιγόμενες πόρτες είναι ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από μια εξαίρετη συμπαγή τεχνολογία. Σας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέγετε με εύκολο προγραμματισμό τη θέση του φύλλου, ανοικτή ή κλειστή θύρα και την ταχύτητα κίνησης. Ακόμα, χάρη στην αθόρυβη λειτουργία και τη χαμηλή κατανάλωσή τους αποτελούν μοναδική λύση για επαγγελματικά γραφεία, εισόδους οικοδομών ακόμα και οικιακούς χώρους. Σε μεγάλες και βαριές  πόρτες που απαιτούν υψηλή συχνότητα χρήσης τοποθετούνται οι ειδικοί υδραυλικοί μηχανισμοί. Οι συγκεκριμένοι  είναι σε θέση να χειριστούν θύρες έως και 600kg ανά φύλλο.

 

 

 

 

       

Συστήματα αυτοματισμού για συρόμενες θύρες

 

Οι αυτοματισμοί για συρόμενες πόρτες αποτελούν την ιδανική λύση για χώρους που απαιτούν εύκολα, αξιόπιστα, κομψά και οικονομικά συστήματα. Ο πανίσχυρος κινητήρας μετάδοσης σας εγγυάται άψογη, ασφαλή και αθόρυβη λειτουργία, χωρίς φθορές και την ανάγκη συντήρησης. Ο μοναδικός τους σχεδιασμός είναι κατάλληλος για όλες τις πόρτες, καταλαμβάνει λίγο χώρο και προσφέρει ένα άρτιο αισθητικά αποτέλεσμα. Επιπλέον, είναι ιδανικός για χώρους με υψηλή προσέλευση όπως νοσοκομεία, πολυκαταστήματα, ξενοδοχεία και supermarket. Οι μηχανισμοί προσφέρουν διαφορετικούς τρόπους κλεισίματος ανάλογα με τις απαιτήσεις ασφαλείας. Έχουν τη δυνατότητα να κλειδώνουν σε πολλαπλά διαφορετικά σημεία ανάλογα με τη διάταξη του χώρου, χειροκίνητα ή και αυτόματα, καθιστώντας τη συρόμενη πόρτα σας απαραβίαστη.

 

 

 

       

Συστήματα αυτοματισμού για περιστρεφόμενες τζαμόπορτες

Οι περιστρεφόμενες τζαμόπορτες αποτελούν την πιο εντυπωσιακή και εύχρηστη λύση για κτήρια με μεγάλο αριθμό επισκεπτών. O υψηλός βαθμός μόνωσης που προσφέρουν εμποδίζει τα εξωτερικά στοιχεία όπως θόρυβο, σκόνες και εναλλαγή θερμοκρασίας, εξοικονομώντας ενέργεια και ένα ευχάριστο κλίμα στο εσωτερικό του κτηρίου. Διατίθενται σε ποικίλα υλικά. Τα πορτόφυλλα και τα τοξωτά πάνελ προσφέρουν ένα πλήθος πιθανών συνδυασμών σχεδιασμού με βάση την αρχιτεκτονική μελέτη και τις επιθυμίες του πελάτη. Θεαματική επιλογή αποτελούν οι περιστρεφόμενες πόρτες ALL-glass, που είναι κατασκευασμένες από ειδικό γυαλί ασφαλείας με πολύ μικρά και διακριτικά προφίλ αλουμινίου στις άκρες.

Οι περιστρεφόμενες θύρες μπορούν να λειτουργήσουν χειροκίνητα, υποβοηθούμενα ή πλήρως αυτόματα. Ακόμα, σας δίνουν τη δυνατότητα να ελέγχετε την ταχύτητα ή την πλήρη διακοπή λειτουργίας. Με την αυτόματη ηλεκτρική κλειδαριά ασφαλείας οι πόρτες σφραγίζουν και παραμένουν απαραβίαστες.

 

 

 

      

Αισθητήρες-Συστήματα λειτουργίας

Οι αυτόματοι μηχανισμοί πορτών μπορούν συνδυαστούν με διάφορους αισθητήρες λειτουργίας ανάλογα την ασφάλεια, την λειτουργικότητα και το design. Στις θύρες με μεγάλη συχνότητα χρήσης που απαιτούν γρήγορο και εύκολο άνοιγμα συνιστάται η χρήση αισθητήρων κίνησης. Με την κίνηση ενός ανθρώπου ή ενός αντικειμένου η πόρτα ανοίγει ακαριαία.

 

 

Επιπλέον, οι αυτόματες πόρτες μπορούν να λειτουργήσουν με τηλεχειριστήρια, με ειδικά μπουτόν, με απλό κλειδί ή και με συνδυασμό όλων. Σε περίπτωσης που η πόρτα χρησιμεύει ως έξοδος κινδύνου μπορούν να τοποθετηθούν αισθητήρες πίεσης ή καπνού. Με το απαλό άγγιγμα  ή την ανίχνευση πυρκαγιάς-καπνού οι θύρες ανοίγουν, επιτρέποντας την εύκολη διαφυγή χωρίς πανικό. Επίσης, οι πόρτες μπορούν να συνδυαστούν με φωτοκύτταρα για την ασφάλεια και την αποφυγή συγκρούσεων και με ειδικό σύστημα μπαταρίας για αυτόματη λειτουργία ακόμα και σε περίπτωσης διακοπής ρεύματος.

 

 

 

Για να κατεβάσετε το κατάλογο των συρόμενων μηχανισμών θύρας GEZE. Πατήστε ΕΔΩ.

Για να κατεβάσετε το κατάλογο των ανοιγόμενων μηχανισμών θύρας HORMANN. Πατήστε ΕΔΩ.


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!