ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΠΑΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ

 

Η εταιρία Lowedoors διαθέτει την αντιπροσώπευση της εταιρίας HORMANN στην βόρεια Ελλάδα από το 2006. Η HORMANN είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής βιομηχανικών πορτών, κουφωμάτων και μηχανισμών κίνησης στην Ευρώπη, παρέχοντας προϊόντα  υψηλής ποιότητας και αισθητικής. Οι λύσεις που παρέχονται στις βιομηχανίες είναι ποικίλες και άμεσα προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις και την ιδιομορφία του χώρου.

 

Οι βιομηχανικές σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούν την ιδανική λύση για τον επαγγελματικό σας  χώρο. Επιλέξτε τη δική σας πόρτα μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ανάλογα με τις ανάγκες σας. Δώστε έμφαση στη θερμότητα επιλέγοντας πάνελ διπλού τοιχώματος, την ορατότητα και την κομψότητα με τις γυάλινες πόρτες ή στην πρακτικότητα με τις καινοτόμες ανθρωποθυρίδες και απολαύστε την αξεπέραστη ποιότητα. 

 

 

Οι σπαστές γκαραζόπορτες αποτελούνται από ειδικά πάνελ στεγανοποίησης, τα οποία ενώνονται μεταξύ τους με τους σταθερούς ενδιάμεσους μεντεσέδες. Κατά τη λειτουργία  η πόρτα κινείται κάθετα στους μοναδικά σχεδιασμένους οδηγούς ασφαλείας, με τη βοήθεια του βαρέος τύπου ελατηρίου, εξοικονομώντας χώρο μπροστά και πίσω από το άνοιγμά σας. Λόγω της εξεζητημένης τεχνολογίας κίνησης και αντιστάθμισης βάρους η πόρτα είναι πλήρως αθόρυβη και εγγυάται την ασφαλή λειτουργία της.

 

 

 

 

 

 

Ακόμα, οι βιομηχανικές γκαραζόπορτες παρέχουν προστασία ενσφήνωσης. Χάρη στο ειδικό σχήμα των τμημάτων της και τα εσωτερικά κρυμμένα από πλευρικές κάσες συρματόσχοινα  είναι αδύνατη η παγίδευση των δακτύλων. Για επιπρόσθετη ασφάλεια τοποθετείται στην κάτω πλευρά της πόρτας ένας αισθητήρας πίεσης, ο οποίος σε περίπτωση κινδύνου σταματάει την κίνηση και αλλάζει κατεύθυνση.

Οι βιομηχανικές πόρτες αποτελούν την πιο ασφαλή και ακίνδυνη λύση για τον χώρο σας. Σε περίπτωση θραύσης του ελατηρίου ή του συρματόσκοινου μια συσκευή, η οποία είναι ενσωματωμένη στο σύστημα οδήγησης, ενεργοποιείται άμεσα και μπλοκάρει τη ράβδο στρέψης κρατώντας την πόρτα σε μια ασφαλή θέση. Σε περίπτωση ζημίας η πόρτα μπορεί να επισκευαστεί εύκολα, γρήγορα και οικονομικά.

 

 

 

 

 

Σημαντικό πλεονέκτημα των πορτών βιομηχανικής χρήσης αποτελεί η αντιδιαρρηκτική τους λειτουργία. Το ενσωματωμένο σύστημα αρπαγής κλειδώνει γερά την πόρτα και εμποδίζει την παραβίαση με λοστό. Για αυξημένη ασφάλεια, προαιρετικά προσφέρονται επιπρόσθετα  συστήματα. Όπως το άγκιστρο κλειδώματος, το οποίο σε περίπτωση βεβιασμένης προσπάθειας ανύψωσης κλειδώνει αυτόματα, ο σύρτης ασφάλισης ο οποίος κλειδώνει με τη βοήθεια λουκέτο, ιδανικός για ασφάλεια νυκτός, η περιστροφική ασφάλεια η οποία κλειδώνει αυτόματα μέσω του δίσκου κλειδώματος και το κλείδωμα εδάφους το οποίο είναι ειδικά σχεδιασμένο για πόρτες που πρέπει να ανοιγοκλείνουν συχνά, ενώ ασφαλίζει άνετα και γρήγορα με το πόδι.

 

 

 

 

Μια αποκλειστική, ωστόσο  προαιρετική, τεχνολογία των βιομηχανικών πορτών αποτελεί το THERMOFRAME, η αποτελεσματική θερμομόνωση μεταξύ κάσας και τοιχοποιίας. Σε βιομηχανίες τις οποίες η θερμοκρασία πρέπει να μένει σταθερή τοποθετούνται επιπρόσθετα ειδικά λάστιχα, περιμετρικά της κάσας, τα οποία στεγανοποιούν την πόρτα στο κλείσιμο. Με αυτήν την πρωτοποριακή λύση η τιμή θερμομόνωσης βελτιώνεται  κατά 21%, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση χρημάτων και ταυτοχρόνως στην αύξηση της αντισκουριακής προστασία της πόρτα σας.

 

 

 

  • ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΧΑΛΥΒΔΙΝΩΝ ΠΑΝΕΛ ΜΕ ΠΟΛΥΟΥΡΕΘΑΝΗ


Επιλέξτε την δική σας βιομηχανική πολύσπαστη πόρτα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και πάνελ ανάλογα με τις ανάγκες σας. Τα χαλύβδινα πάνελ αποτελούνται από διπλή λαμαρίνα θερμού γαλβανισμού, η οποία  ενδιάμεσα γεμίζει με αφρό πολυουρεθάνης χαρίζοντάς σας άψογη σταθερότητα και μόνωση. Εξωτερικά, απλώνεται ένα ανθεκτικό αστάρωμα, το οποίο προστατεύει την πόρτα από αντίξοες συνθήκες και σκουριά.

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ STUCCO

 

 

Η ανθεκτική, ανάγλυφη επιφάνεια stucco χαρίζει στην πόρτα σας μια μοναδική ομοιόμορφη υφή, στην οποία ελαφρές γρατζουνιές, χτυπήματα ή ίχνη βρομιάς  καμουφλάρονται και δεν χτυπούν στο μάτι. Αυτή η κορυφαία επιφάνεια διατίθεται σε δύο διαφορετικά βάθη εντοιχισμού, το οικονομικό 42mm πάνελ SPUF42 STUCCO αλλά και το θερμομονωτικό 67mm πάνελ SPU67 THERMOSTUCCO.

 

 

 

ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ MICROGRAIN

 

Η εντυπωσιακή, πολυτελούς όψεως, επιφάνεια micrograin μαγνητίζει τα βλέμματα, χάρη στη λεία επιφάνειά της και τη χαρακτηριστική δομή των λεπτών γραμμών της. Τα πάνελ διατίθενται σε δύο τύπους βαθέως εντοιχισμού. Η ιδιαίτερα ανθεκτική SPUF42 MICROGRAIN με πάνελ 42 mm και η καλύτερη θερμομονωτική  SPU67 THERMOMICROGRAIN με θερμικά διαχωρισμένα πάνελ 67mm.

 

 

ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Οι βιομηχανικές σπαστές χαλύβδινων πάνελ διπλού τοιχώματος  διατίθενται σε 10 βασικά χρώματα RAL. Το υλικό θερμού γαλβανισμού και ένα υψηλής ποιότητας αμφίπλευρο αστάρωμα πολυεστέρα καθιστούν τις γερμανικές πόρτες τις πιο ανθεκτικές ως προς τη σκουριά, προσφέροντας ομοιόμορφη εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Εσωτερικά οι πόρτες, ανεξάρτητα το εξωτερικό τους χρώμα, αποτελούνται από γκριζόλευκη απόχρωση  RAL 9002.

 

  • ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΟΡΤΩΝ

 

Οι γυάλινες πόρτες της HORMANN αποτελούν την ιδανική λύση για μοντέρνα αρχιτεκτονικά κτήρια. Η κομψότητα που μαγνητίζει, η  δυνατότητα πλήρους ορατότητας για βιτρίνες και διάχυσης άπλετου φωτός σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα κατασκευής, τη θερμομόνωση και την εξοικονόμηση χρημάτων υποδεικνύουν τις γυάλινες σπαστές ως την κορυφαία επιλογή για καθημερινή επαγγελματική χρήση. Τα πάνελ της πόρτας αποτελούνται από μεγάλα τζάμια τα οποία πλαισιώνονται από πρεσαριστά προφίλ αλουμινίου υψηλής ποιότητας. Αποκλείστηκα στην HORMANN, τα τζάμια είναι τεχνολογίας DURATEC και εγγυώνται ακόμη και μετά από πολλούς καθαρισμούς και καταπόνηση μοναδική ορατότητα. Επιπλέον, αυτή η ειδική επιφάνεια προστατεύει το τζάμι από γδαρσίματα και ίχνη βρομιάς.

 

 

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΜΕ ΠΟΔΙΑ ΧΑΛΥΒΔΙΝΟΥ ΠΑΝΕΛ

Χάρη στον συνδυασμό της ανθεκτικής χαλύβδινης ποδιάς πάνελ και των μεγάλων πλαστικών τζαμιών DURATEC η πόρτα είναι ιδιαίτερα σταθερή, ανθεκτική και εντυπωσιακή. 

Διατίθεται σε τρεις κατηγορίες, το κανονικό προφίλ 42 mm με διπλό τζάμι  APUF42, το θερμοπροφίλ πάνελ διπλού τζαμιού  42 mm APUF42 THERMO και το κορυφαίο θερμικά διαχωρισμένο προφίλ υάλωσης  67mm  με τρείς πλάκες τζαμιού APU67 THERMO.

 

Η ποδιά, το τελείωμα, της πόρτας αποτελείται από χαλύβδινο πάνελ ύψους 750mm, με δυνατότητα επιλογής επιφάνειας είτε stucco είτε micrograin.

 

 

 

 

ΓΥΑΛΙΝΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ

Οι  πόρτες αλουμινίου HORMANN αποτελούνται από ειδικά τζάμια DURATEC τα οποία περιβάλλονται από διακριτικό πλαίσιο και ποδιά αλουμινίου, προσφέροντάς σας  μοναδική σταθερότητα και ασφάλεια.

 Ανάλογα με τις ανάγκες του χώρου σας, μπορείτε να επιλέξετε το βαθμό της θερμομόνωσης μέσα από τρία προφίλ, το κανονικό προφίλ 42 mm με διπλό τζάμι  ALRF42, το θερμοπροφίλ  πάνελ διπλού τζαμιού  42mm ALRF42 THERMO και το κορυφαίο θερμικά διαχωρισμένο προφίλ υάλωσης  67mm  με τρείς πλάκες τζαμιού ALR67 THERMO.

Το κάτω τμήμα της πόρτας στη βασική έκδοση παραδίδεται με πλήρωση πολυουρεθάνης και κάλυμμα ελάσματος αλουμινίου και στις δύο πλευρές με ανάγλυφη επιφάνεια stucco, διαφορετικά η πόρτα είναι διαθέσιμη εξ  ολοκλήρου από πάνελ τζαμιού.

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ GLAZING

Οι μοναδικές γυάλινες GLAZING πόρτες της HORMANN είναι κατασκευασμένες από πραγματικό γυαλί με περίβλημα αλουμινίου. Είναι ιδανικές για βιτρίνες και εκθεσιακούς χώρους εξασφαλίζοντας πλήρη ορατότητα και  φωτεινότητα, δίνοντας παράλληλα την αίσθηση επιβλητικότητας και επαγγελματισμού στον χώρο σας.

Επιλέξτε το κανονικό προφίλ με ένα τζάμι ALRF42 GLAZING ή το θερμομονωτικό για εξοικονόμηση πολύτιμης ενέργειας ALR 62 THERMOGLAZING με διπλό τζάμι.

 

 

 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΓΥΑΛΙΝΗ ΠΟΡΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ VITRAPLAN

 

Οι πόρτες VITRAPLAN αποτελούν ένα κόσμημα για τον χώρο σας. Η αρμονική εμφάνιση των τζαμιών μαγνητίζει τα βλέμματα χαρίζοντάς σας ένα ιδανικό συνδυασμό  καθαρής οπτικής, αντικατοπτρισμού και διαφάνειας. Οι ALRF 42 VITRAPLAN κατασκευάζονται από τζάμι DURATEC με προφίλ πλαισίου από αλουμίνιο προσαρμοσμένο στο χρώμα του γυαλιού. Διατίθενται σε δύο αποχρώσεις τζαμιών, γκρι και καφέ.

 

 

 

  • ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΡΙΔΕΣ

Οι βιομηχανικές πόρτες της HORMANN σας παρέχουν τη δυνατότητα εύκολης και γρήγορης διέλευσης στον χώρο σας με την τοποθέτηση ανθρωποθυρίδας.

 

 

 

Λόγω της μοναδικής τεχνογνωσίας, οι ανθρωποθυρίδες είναι χωρίς κατωκάσι, ελαττώνοντας τον κίνδυνο ατυχήματος ή τραυματισμού κατά την είσοδο των πεζών. Το σχεδόν επίπεδο χαλύβδινο κατώφλι, μόνο 10mm, δεν έχει γωνίες παρέχοντας εύκολη διέλευση σε τροχήλατες εργαλειοθήκες, αμαξίδια και άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

 

Παγκόσμια καινοτομία αποτελεί η κατασκευή ανθρωποθυρίδας με θερμομόνωση ανάμεσα στις ενώσεις και βάθος εντοιχισμού 42mm ή 67mm. Αποκλείστηκα στην HORMANN, οι πόρτες σφραγίζουν περιμετρικά το άνοιγμα χάρη στα ρυθμιζόμενα διπλά λάστιχα .

 

 

 

Το περιμετρικό πλαίσιό τους  είναι κατασκευασμένο από επίπεδο προφίλ αλουμινίου για να δένει αρμονικά με την πόρτα. Οι μεντεσέδες είναι κρυφοί προσφέροντας ομοιόμορφη εμφάνιση εσωτερικά και εξωτερικά της ανθρωποθυρίδας.

 

 

 

 

Οι ανθρωποθυρίδες της HORMANN είναι απαραβίαστες. Σε όλο το ύψος της πόρτας ασφαλίζουν ανά τμήμα με διπλό μηχανισμό, με ένα μπουλόνι και ένα άγκιστρο, προσφέροντας μεγάλη σταθερότητα και υψηλή αντιδιαρρηκτική ασφάλεια.

 

 

 

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΑ -ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ

Στολίστε τη βιομηχανική σας πόρτα με τα λειτουργικά τζάμια ή πλαίσια HORMANN. Επιλέξτε τα πολυστρωματικά τζάμια ή πλαίσια πολυουρεθάνης και επωφεληθείτε από το εξωτερικό φυσικό φως, την  καλύτερη θερμομόνωση και την εξοικονόμηση ρεύματος ή τα πλαίσια από χάλυβα για πλήρη εξαερισμό και φωτισμό.

  • ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΙΝΗΣΗΣ

Αυτοματοποιήστε τη βιομηχανική πόρτα σας με τους υψηλής τεχνολογίας μηχανισμούς HORMANN. Δεδομένων των αναγκών της σπαστής σας επιλέξτε το κατάλληλο μοτέρ και επωφεληθείτε από την εύκολη, γρήγορη, ασφαλή και ξεκούραστη λειτουργία.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΞΟΝΑ  WA300S4

 

Ο μηχανισμός WA300S4 μεταφέρει την κίνηση της πόρτας μέσα από τον άξονα. Είναι ιδανικός έως και για 150 κύκλους λειτουργίας ημερησίως, έχει ομαλή εκκίνηση και τερματισμό για αθόρυβη και ασφαλή κίνηση. Η κατανάλωση ρεύματος είναι κατά  75% χαμηλότερη σε σύγκριση με άλλα μοτέρ, απασφαλίζεται εύκολα και γρήγορα πάνω από τον μηχανισμό.

 

 

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΞΟΝΑ WA 400/WA 400 M

 

 

Επιλέξτε τον μηχανισμό κίνησης απευθείας στον άξονα WA400 με αλυσίδα χειροκίνησης, ο οποίος τοποθετείται πλευρικά της πόρτας ή τον μηχανισμό κίνησης κεντρικής τοποθέτησης WA400 M και εξοικονομήστε χώρο. Επίσης, επωφεληθείτε από την αθόρυβη λειτουργία, την γρήγορη κίνηση και την εγγυημένη ποιότητα.

 

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΙΤΟ 400

 

 

Ο μηχανισμός κίνησης αλυσίδας με σιδηρόδρομο ΙΤΟ 400 είναι ιδανικός  για πόρτες που δεν υπάρχει ελεύθερος χώρος στο πλάι. Διαθέτει εύκολη εσωτερική και εξωτερική χειροκίνηση  και συνιστάται κυρίως για πόρτες με ανθρωποθυρίδα.

 

 

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ SUPRAMATIC HT

 

 

Ο μηχανισμός κίνησης αλυσίδας με σιδηρόδρομο Supramatic HT είναι κατάλληλος για πολλούς κύκλους λειτουργίας ημερησίως. Έχει ενσωματωμένη οθόνη διπλής ένδειξης 7 τμημάτων για εύκολη ρύθμιση, ομαλή εκκίνηση και τερματισμό για αθόρυβη λειτουργία, εσωτερική εύκολη χειροκίνηση και ειδικό σύστημα ασφαλείας το οποίο μπλοκάρει την πόρτα σε περίπτωση βλάβης ή θραύσης  ελατηρίου.

 

 

 

  • ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥ

Ελέγξτε τη λειτουργία της πόρτα σας με τα συστήματα HORMANN. Συνδυάστε το κομψό design με την απεριόριστη ακρίβεια, ασφάλεια και λειτουργικότητα.

 

Επιλέξτε τους ενσύρματους πινάκες ελέγχου εξωτερικής χρήσης. Κατασκευάζονται από ανθεκτικό πλαστικό, αδιάβροχο και αντιβανδαλιστικό, με ενσωματωμένο μενού ενδείξεων βλαβών και θέσης πόρτας. Παρέχουν άνετο σύστημα ελέγχου και συνδυάζονται άψογα με όλα τα βιομηχανικά συστήματα HORMANN.

Συνδυάστε τις βιομηχανικές πολύσπαστες πόρτες σας, με τις οικονομικές, ενσύρματες μπουτονιέρες HORMANN. Εύκολες σε χειρισμό και ειδικά σχεδιασμένες για βιομηχανικούς χώρους.

Διαφορετικά επιλέξτε τα ασύρματα τηλεχειριστήρια HORMANN με τη μοναδική τεχνολογία BiSecur, η οποία σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με την πόρτα σας εύκολα και γρήγορα από μεγάλη απόσταση και με τη μέγιστη ασφάλεια. Επιλέξτε το δικό σας, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων.

 

 

  • ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα φωτοκύτταρα ασφαλείας σας εγγυώνται την ασφαλή λειτουργία της βιομηχανικής σπαστής. Σε περίπτωση που κατά την κίνηση της πόρτας υπάρχουν εμπόδια ή άτομα στο άνοιγμα, αναγνωρίζονται εγκαίρως και η σπαστή κινείται προς την αντίθετη κατεύθυνση. Έτσι αποκλείεται σχεδόν πλήρως η πρόκληση ζημιάς ή τραυματισμού.

ΠΡΟΠΟΡΕΥΟΜΕΝΟ ΦΩΤΟΚΥΤΤΑΡΟ (ΠΑΤΕΝΤΑ ΤΗΣ HORMANN)

 

 

Οι αισθητήρες είναι ειδικά τοποθετημένοι στα δύο άκρα της σπαστής και επιτηρούν την κάτω πλευρά της πόρτας καθ' όλη τη διάρκεια λειτουργίας της. Στο κλείσιμο, λόγω της δυνατότητας του κινητού βραχίονα του φωτοκύτταρου, εμποδίζεται η καταστροφή του και η πόρτα κλείνει ανενόχλητη. Τα φωτοκύτταρα, εκτός από τη μέγιστη ασφάλεια που σας παρέχουν, σας προσφέρουν γρηγορότερη κίνηση της πόρτας και μειωμένο κόστος ελέγχου και συντήρησης.

 

 

ΦΩΤΟΠΛΕΓΜΑ

 

Τα φωτοπλέγματα HORMANN ενσωματώνονται μέσα στο κούφωμα και αναγνωρίζουν ασύρματα την παρουσία ατόμων ή εμποδίων. Διατίθενται σε δύο κατηγορίες, το HLG με ύψος ανίχνευσης 500mm και το ELG που καλύπτει όλο το άνοιγμα σας. Με αυτόν τον τρόπο αποκλείονται πλήρως οι ζημίες ή οι τραυματισμοί, παρέχεται γρηγορότερη κίνηση με ασφάλεια και μειώνεται το κόστος ελέγχου και συντήρησης.

 

 

 

 

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό  έντυπο-προσπέκτους με τις βιομηχανικές πολύσπαστες. Πατήστε ΕΔΩ.

 


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!