ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΔΙΑΤΡΗΤΑ - ΤΖΑΜΩΤΑ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Κατασκευάζονται από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας που υποβάλλεται σε διάτρηση με πυκνή διάταξη και μικρής διαμέτρου φ 3,00mm τρύπες, με αποτέλεσμα να παρέχεται μεγάλη ορατότητα και εξαερισμός χωρίς να μειώνεται καθόλου ο δείκτης ασφαλείας. Το πάχος των προφίλ κυμαίνεται από 0,8mm έως και 1,00mm ανάλογα με το προφίλ και τη διάσταση. Τα διάτρητα ρολά ασφαλείας είναι κατάλληλα  για καταστήματα που επιθυμούν προβολή σε συνδυασμό με ασφάλεια σε οικίες (υπάρχει ξεχωριστό παράρτημα) και σε χώρους που επιθυμούν εξαερισμό. Δεν συστήνονται σε παράκτιες περιοχές ή σε μέρη δίπλα στη θάλασσα γιατί λόγω της διάτρησης-τρυπήματος είναι πιο  ευπαθή στη διάβρωση. Προσοχή θα πρέπει να δίνεται επίσης από τον ιδιοκτήτη στον καλό φωτισμό εσωτερικά του καταστήματος, γιατί σε αντίθετη περίπτωση θα φαίνεται το ρόλο και όχι ο εσωτερικός χώρος του καταστήματος.

                 

               

           

Τα διάτρητα προφίλ μπορούν να συνδυαστούν με αυτά των κλειστών σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί εξαερισμό. Για παράδειγμα, σε περίπτωση γκαράζ ή σε περίπτωση καταστήματος, ο ιδιοκτήτης μπορεί να κατεβάζει τα ρολά και από τα διάτρητα φύλλα μπορεί να έχει οπτική εικόνα έξω χωρίς να τον βλέπουν μέσα αν έχει κλειστά τα φώτα.

 

ΠΡΟΦΙΛ:

LOWE11A: Φαρδύ φύλλο 11cm μήκος με πάχη 0,8mm-1,25mm και κιλά από 9 με 14 ανά m2.

 

               

LOWE 7A:     Στενό φύλλο 7cm μήκος με πάχη 0,8mm-1.00mm. Κατάλληλο για οικίες και μικρότερα ανοίγματα.

   

LOWE 65A:  Κουρμπαριστό στενό φύλλο 6,50cm μήκους, με πάχος από 0,8mm έως  και 1,25mm και κιλά από 9 με 14 ανά m2.

         

LOWE RO: Φαρδύ φύλλο 11cm μήκους, με πάχος 0,8mm και με σχέδιο διάτρησης ρόμβου 8 κιλά ανά m2.

    

 

ΤΖΑΜΩΤΟ ΡΟΛΟ

 

LOWE PA: Ρολό πολυκαρβουνικό διάφανο άθραυστο, με δυνατότητα βαφής σε διάφορα χρώματα. Εντυπωσιακό αποτέλεσμα με μεγάλη ασφάλεια και δυνατότητα προβολής του εσωτερικού του καταστήματος.

 

 

 

 

 

 


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!