ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ PARKING

 

 

Ο μηχανισμός αλυσίδας parking αποτελεί εύκολη και οικονομική λύση για την ασφάλεια και τον έλεγχο του χώρου σας. Εμποδίζει την πρόσβαση σε οχήματα και πεζούς , προσφέροντας σας  την δυνατότητα να διαχειρίζεστε τον χώρο σας απομακρυσμένα, χωρίς κουραστικές κίνησης και περίπλοκα συστήματα.

 

Αποτελείται από 2 κολωνάκια ενισχυμένα- βαρέως τύπου, γαλβανιζέ, βαμμένα με ηλεκτροστατική βαφή πούδρα, ανθεκτικά στις εξωτερικές συνθήκες και τα απρόσμενα χτυπήματα, ενωμένα μεταξύ τους με μια ειδική φωσφοριζέ ανθεκτική αλυσίδα. Στο κύριο κολωνάκι του μηχανισμού συνδέεται ο πίνακας ελέγχου, ο οποίος δίνει εντολές εκκίνησης στην αλυσίδα. Η λειτουργία του μηχανισμού γίνεται απομακρυσμένα, με την βοήθεια διαφόρων αυτοματισμών ανάλογα με τις ανάγκες σας, όπως τηλεχειριστήρια, πληκτρολόγια και διακόπτες.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες για τους αυτοματισμούς πατήστε ΕΔΩ.

Προαιρετικά, για μεγαλύτερη ασφάλεια του μηχανισμού  και προστασία της αλυσίδας τοποθετείται βάση στήριξης. Η βάση είναι κατασκευασμένη  για να προφυλάσσει την αλυσίδα, όταν οι μηχανισμοί βρίσκονται στην ανοιχτή θέση, φωλιάζοντάς την σε έναν ειδικό διάδρομο. Ο μοναδικός σχεδιασμός του διαδρόμου επιτρέπει την εύκολη και ακίνδυνη πρόσβαση σε αμάξια και πεζούς και ταυτόχρονα εγγυάται τη σωστή λειτουργία της. Ακόμα, η βάση προσφέρει μεγάλη σταθερότητα στα κολωνάκια. Έχει ενισχυμένα στηρίγματα, τα οποία σε περίπτωση βανδαλισμού, τρακαρίσματος ή παραβίασης, απορροφούν τις συγκρούσεις, προστατεύοντας τον μηχανισμό. 

 

 

 

 

 

Η άψογη λειτουργία τους γίνεται χάριν του αντίβαρου και του γάντζου που είναι κρυμμένα μέσα στα κολονάκια, τα οποία επιτρέπουν στην αλυσίδα να ανεβοκατεβαίνει με ευκολία. Οι μηχανισμοί για ασφάλεια σε κάθε προσπάθεια παραβίασης ή σε περίπτωση διακοπής ρεύματος έχουν ενσωματωμένη κλειδαριά χειροκίνησης, η οποία απομανδαλώνει την αλυσίδα. Είναι ιδανικό ακόμα και για ανοίγματα έως και 20 m.

 


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!