ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΚΛΕΙΣΤΑ - ΜΟΝΩΤΙΚΑ ΡΟΛΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τα κλειστά ρολά ασφαλείας είναι τα πιο διαδεδομένα και αυτά με το μεγαλύτερο φάσμα εφαρμογών από οικίες, βιομηχανίες, αποθήκες, καταστήματα και γκαράζ αυτοκινήτων. Η εταιρεία μας διαθέτει πολλά προφίλ για να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη του κάθε πελάτη.

Τοποθετημένα ρολά σε καταστήματα γενικής φύσεως

     

     

Τοποθετημένα ρολά σε γκαράζ οικίας και επαγγελματικά γκαράζ.

     

Τοποθετημένα ρολά σε αποθήκες.

     

Τοποθετημένα ρολά σε βιομηχανίες και εργοστάσια.

     

Τοποθετημένα ρολά σε γραφεία.

     

ΠΡΟΦΙΛ:

  1. LOWE11: Φαρδύ φύλλο 11cm μήκος κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας. Το πάχος των προφίλ κυμαίνεται από 0,6mm, 0,7mm, 0,8mm, 1,00mm και κατόπιν ειδικής παραγγελίας 1,2mm με κιλά ανά τετραγωνικό 8,9,10,12.5 και 15.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΕ INOX ΓΙΑ  ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ.

  

  

   2. LOWE 7: Στενό φύλλο 7cm μήκος κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας. Το πάχος των προφίλ κυμαίνεται από 0,6mm, 0,8mm, 1,00mm με κιλά ανά τετραγωνικό  8,9,10,12.5 και 15.

 

 

3. LOWE 65: Κουρμπαριστό στενό φύλλο 6,5cm μήκος κατασκευασμένο από προφίλ γαλβανισμένης λαμαρίνας. Το πάχος των προφίλ κυμαίνεται από 0,6mm, 0,8mm, 1,00mm με κιλά ανά τετραγωνικό  8, 5, 11 και  14.

 

 

     4. LOWE-TZ: Προφίλ αλουμινίου διέλασης πάχους 2,00mm, ύψους 11cm, με ειδική διατομή έτσι ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί  plexi  glass.

                               

 

Συνδυάζεται άριστα με κλειστά και μονωτικά ρολά ασφαλείας επιτρέποντας την οπτική επαφή και τη φυσική διέλευση του φωτός  χωρίς να μειώνεται η ασφάλεια.

     

5. LOWE-ST DOUBLE: Προφίλ διπλού τοιχώματος ατσαλολαμαρίνας με συμπαγή μόνωση πολυουρεθάνης ύψους 9,5cm προφίλ και πάχους 0,4mm 0,5mm και 0,6mm.

     

Το ρολό διπλού τοιχώματος βγαίνει και σε αλουμίνιο 0,4mm και 0,5mm τύπου LOWE-AL DOUBLE.

Tα ρολά διπλού τοιχώματος δεν είναι προβαμμένα και μπορούν να βαφτούν σε οποιαδήποτε απόχρωση ral επιθυμεί ο πελάτης.

             

6. ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΟΦΙΛ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ: Η εταιρεία μας διαθέτει διάφορα προφίλ σε αλουμίνιο καλύπτοντας ανάγκες σε οικία αλλά και σε βιομηχανία.

Α100 Προφίλ αλουμινίου διέλασης διπλού τοιχώματος επίπεδης διατομής με πάχος 1,5mm το κάθε τοίχωμα, με ειδικές ενισχύσεις με σκοπό τη στιβαρότητα του προφίλ.

Φέρει ειδική ποδιά-κατωκάσι και μπορεί να τοποθετηθεί σε πολύ μεγάλα ανοίγματα με μεγάλες απαιτήσεις σε ανεμοπίεση, στιβαρότητα και συχνότητα χρήσης.

                     

 

 

ΡΟΛΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΔΙΕΛΑΣΗΣ ΓΙΑ ΟΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΔΙΑΤΟΜΕΣ.

                                

Μεγάλη χρήση εφαρμογών από σπίτια έως και μαγαζιά όπου απαιτείται αντιδιαβρωτική προστασία αλλά και μικρότερες απαιτήσεις σε οδηγούς αλλά και σε κουτιά καλύψεως.

     

         

 

 

 

 

 

 


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!