ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΜΟΝΟΚΟΜΜΑΤΕΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΕΣ

Οι μονοκόμματες πόρτες είναι μια ιδανική λύση για την γκαραζόπορτά σας. Επιλέξτε τη δική σας μοναδική μονοκόμματη πόρτα μέσα από μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων, επιφανειών και χρωμάτων.

 

 

Οι πόρτες, λόγω της εξειδικευμένης λειτουργίας τους, έχουν εύκολο άνοιγμα και κλείσιμο. Ανοίγουν προς τα έξω και αναρτώνται στην οροφή, όπου ακινητοποιούνται πλήρως, λόγω μιας μοναδικής καινοτόμου ράγας. Επίσης, οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι χωρίς κατώφλι, επιτρέποντάς σας την εύκολη μετακίνηση αντικείμενων και τη μείωση κινδύνου τραυματισμού. Στο κάτω μέρος του φύλλου της πόρτας τοποθετείται κατά μήκος ειδικό, εύκαμπτο λάστιχο στεγανοποίησης προς αποφυγή εισόδου των φύλλων, της βροχής, του χαλαζιού και του χιονιού.

 

 

Κατά το κλείσιμο η πόρτα πιέζεται πάνω σε μια ειδική μονωτική κάσα και με τη βοήθεια της περιστροφικής ασφάλειας κλειδώνουν οι γωνίες των φύλλων της πόρτας στο πλαίσιο, σφραγίζοντας το άνοιγμα σας. Αυτή η πρωτοποριακή τεχνολογία σας παρέχει αθόρυβη λειτουργία και τη μέγιστη αντιδιαρρηκτική προστασία.

 

 

 

 

H εταιρεία μας αντιπροσωπεύει την κορυφαία γκαραζόπορτα του γερμανικού οίκου HORMANN από το 2006.

 

Χάρη στις εξαιρετικές τεχνολογικές λύσεις και τη διασφάλιση ποιότητας χωρίς συμβιβασμούς οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες BERRY παρέχουν 10 χρόνια εγγύηση πόρτας και 5 χρόνια εγγύηση για τους μηχανισμούς κίνησης.

 

 

 

  • ΑΠΕΙΡΗ ΓΚΑΜΑ ΣΧΕΔΙΩΝ

Σχέδια ραμποτέ

Λείες χαλύβδινες επιφάνειες σε διαχρονικά και κλασικά σχεδία ραμποτέ.

 

Σχέδια πάνελ

Λεία χαλύβδινη επιφάνεια σε μοντέρνο στιλ, με την επιλογή  απομίμησης ξύλου Decograin για να ταιριάζει απολυτά με το σπίτι σας.

Σχέδια ταμπλάδων

Λεία ταμπλαδωτή χαλύβδινη επιφάνεια με μεγάλη ποικιλία σχεδίων. Προσδίδουν μοναδική αισθητική και κομψή όψη στην γκαραζόπορτα σας.

Σχέδια μασίφ ξύλου και ξύλινου design

Επιλέξτε μονοκόμματη πόρτα σε μασίφ ξύλο και δώστε μια ιδιαίτερη νότα στην γκαραζόπορτά σας. Μεγάλη ποικιλία  σχεδίων σε σκανδιναβικό πεύκο ή έλατο hemlock Αμερικής.

Η HORMANN δίνει τη δυνατότητα να κοσμήσετε την γκαραζόπορτά σας με τα μοναδικά design. Το αριστοκρατικό χρώμα με τα αποκλειστικά στοιχεία από γυαλί και μέταλλο κάνουν τη μονοκόμματη πόρτα σας να μαγνητίζει τα βλέμματα.

  • ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Χαλύβδινες πόρτες σε 8 βασικά χρώματα

 

 

Η οικονομική λύση για την γκαραζόπορτά σας σε υψηλή ποιότητα. Τα φύλλα της πόρτας είναι ειδικά επεξεργασμένα με θερμό γαλβάνισμα και ένα υψηλής ποιότητας αμφίπλευρο αστάρωμα πολυεστέρα, που καθιστούν τις γερμανικές πόρτες  τις πιο ανθεκτικές ως προς τη σκουριά και τις καιρικές συνθήκες. Διατίθενται σε 8 βασικά χρώματα Ral.

 

 

 

Χαλύβδινες πόρτες σε επιφάνεια Decograin

 

 

Συνδυάστε τα πλεονεκτήματα μιας ατσάλινης πόρτας με την αναπαράσταση της φυσικής εμφάνισης ξύλου. Η επιφάνεια Decograin είναι  ανθεκτική σε ακτινοβολία και σε χτυπήματα λόγω μιας πλαστικής ειδικής μεμβράνης. Διατίθενται σε GoldenOak και σε Rosewood .

 

 

 

 

 

Ξύλινες πόρτες σε σχέδιο Softline

 

 

 

Λεία ξύλινη επιφάνεια από επεξεργασμένο μασίφ προφίλ. Τα φύλλα ξύλου εμποτίζονται στο εργοστάσιο με ειδικό προστατευτικό βερνίκι κατά των παρασίτων  και των μυκήτων.

 

 

 

 

Ξύλινες πόρτες σε 6 αποχρώσεις

 

 

Σατινέ ματ επιφάνεια μασίφ ξύλου με 3 στρώσεις χρώματος για απόλυτη προστασία από το φως και τις καιρικές συνθήκες. Το πλαίσιο της πόρτας είναι ασταρωμένο με πολυεστερική βαφή πούδρα και προστατευτικό βερνίκι εμποτισμού για να απολαμβάνετε τη μονοκόμματη γκαραζόπορτά σας  για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

 

 

 

  • ΠΑΡΑΘΥΡΑ

Κοσμήστε τη μονοκόμματη πόρτα σας με λειτουργικά παράθυρα και εξοικονομήστε περισσότερο φώς, λιγότερη κατανάλωση ρεύματος και καλύτερη θερμομόνωση. Δημιουργήστε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον στο γκαράζ σας.

  • ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑΣ

Αυτοματοποιήστε την γκαραζόπορτα σας και ξεγνοιάστε!

SUPRAMATIC:

Επιλέξτε τον υπεργρήγορο μηχανισμό κίνησης supramatic. Με 50% πιο γρήγορο άνοιγμα, ελάχιστη κατανάλωση ρεύματος, αυτόνομο φωτισμό αλογόνου, εύρεση της θέσης πόρτας από μακρινή απόσταση μόνο με το πάτημα ενός κουμπιού και 5 χρόνια εγγύηση.

 

PROMATIC:

Η οικονομική λύση με την ποιότητα της HORMANN. Επιλέξτε τον μηχανισμό κίνησης promatic με αυτόνομο φωτισμό, ρυθμιζόμενο άνοιγμα για αερισμό, δυνατότητα λειτουργίας χωρίς ρεύμα και 5 χρόνια εγγύηση.

Περισσότερες πλροφορίες για τους μηχανισμούς, πατήστε ΕΔΩ.

Συνδυάστε τους μηχανισμούς κίνησής σας με τηλεχειρισμό. Επιλέξτε φορητά τηλεχειριστήρια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία κομψών μοντέλων ή σταθερούς αυτοματισμούς όπως πληκτρολόγιο, κλειδοδιακόπτη ή αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Περισσότερες πλροφορίες για τους αυτοματισμούς, πατήστε ΕΔΩ.

  • Πόμολα

Συνδυάστε τη μονοκόμματη γκαραζόπορτά σας με τα εργονομικά και κομψά πόμολα HORMANN. Σε περίπτωση ανάγκης  έχετε τη δυνατότητα να ανοίγετε εξωτερικά την αυτόματη γκαραζόπορτά σας μέσω της διακριτικής χωνευτής κλειδαριάς.

Επιλέξτε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών.

Για να κατεβάσετε το αναλυτικό  έντυπο-προσπέκτους με τις μονοκόμματες γκαραζόπορτες HORMANN, Πατήστε  ΕΔΩ.


msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!