ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Bλαχερνών 3, Καλαμαριά, ΤΚ 55133
T: 2310 455 537 E: info@lowedoors.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ LOWE DOORS

Η LOWEDOORS από το 2005 παρέχει λύσεις στον χώρο της ασφάλειας. Η αγάπη για το αντικείμενο, η συνεχής αναζήτηση νέων λύσεων αλλά και η άμεση σχέση με τους πελάτες της πριν και μετά την τοποθέτηση μετέτρεψαν τη LOWEDOORS σε κυρίαρχη εταιρεία στον χώρο με εφαρμογή στους κάτωθι τομείς:

  1. Ρολά ασφαλείας: καταστημάτων, οικιών, αποθηκών και βιομηχανικών χώρων, οικιακής και βιομηχανικής κατασκευής.
  2. Γκαραζόπορτες: οροφής σπαστές ή μονοκόμματες, πλευρικές για οικιακή ή βιομηχανική χρήση για κάθε πεδίο εφαρμογής, είτε γκαράζ είτε κατάστημα.
  3. Αυτοματισμοί: αυλόπορτες, γυαλόθηρες, parking και συστήματα πρόσβασης, καθώς και αξεσουάρ, πλακέτες, φωτοκύτταρα τηλεχειρισμοί και αλλά για οποιονδήποτε αυτοματισμό.
  4. Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας: μεγάλη γκάμα σε light ή heavy προφίλ σε χάλυβα ή αλουμίνιο και λύσεις σε μηχανική ασφάλεια οικίας.
  5. Βιομηχανικές πόρτες: ειδικές, εξειδικευμένες πόρτες όπως ταχυκίνητες, πόρτες ψυγείων, τζαμωτές, κουρτίνες pvc και άλλα καλύπτοντας οποιαδήποτε ανάγκη στη βιομηχανία.
  6. Πυράντοχες πόρτες και πόρτες γενικής χρήσης σε τυποποιημένη και ειδική κατασκευή.

Η LOWEDOORS διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Καλαμαριά σε έναν πολύ όμορφα διαμορφωμένο χώρο, όπου εκθέτει τα προϊόντα της στους πελάτες. Τα εξειδικευμένα συνεργεία της εταιρείας, κατάλληλα εξοπλισμένα, υλοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις τοποθετήσεις και τις επισκευές των προϊόντων, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και εξειδίκευση.

Το στοιχείο που μας καθιέρωσε στην αγορά είναι η ποιότητα των υλικών και υπηρεσιών που παρέχουμε στην καλύτερη δυνατή τιμή και το άμεσο και άριστο service. Συγκριτικό μας πλεονέκτημα, η άμεση σχέση που διατηρούμε με τον πελάτη.

Με γνώμονα τον πελάτη και τις ανάγκες του, παρέχουμε λύσεις ποιοτικές, ασφαλείς και όμορφα αισθητικές στη βέλτιστη τιμή, διατηρώντας την άμεση σχέση με τον πελάτη πριν και μετά την τοποθέτηση.
Κέρδος μας, οι ευχαριστημένοι πελάτες.

 

Για την εταιρία,
ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ

Επωνυμία:  LOWEDOORS ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ι.Κ.Ε.

Διακριτικός Τίτλος:   LOWEDOORS 

ΑρΓεΜΗ:   160658406000

ΑΦΜ: 801640979

Διεύθυνση: ΒΛΑΧΕΡΝΩΝ 3

ΤΚ: 55133

Περιοχή: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Πόλη: ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

Διαχειριστής : 

για αόριστη διάρκεια, Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΝΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ,

Ο εταίρος :  Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΞΕΣΤΕΡΝΟΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΝΝΑΣ ΕΛΙΣΑΒΕΤ

Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2310455537 για περισσότερες πληφορίες

msg_icon

Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας newsletter και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες προσφρορές!